Bemutatkozás

A MUMGÉP Kft. mezőgazdasági földútjavításhoz, makadámút javításhoz, kisebb terhelésű felületzárt útalap rehabilitációjához, anyagterítéshez, padkanyeséshez, hó rendezéshez kínál kiváló minőségű, könnyen kezelhető függesztett, vontatott grédereket, útgyalukat, kőtörőt, tömörítőgépet mező- és erdőgazdasági termelőcégeknek, önkormányzatoknak.

Hisszük azt, hogy technológiai rendszerünkkel nagyobb teret nyer az alternatív, költséghatékony és környezetbarát útépítés!

Nálunk egyedülálló módon gépeinket személyre szabottan is megrendelheti, azaz egyedi géptervezést is vállalunk bizonyos kereteken belül!

A MUMGÉP függesztett grédercsalád, FG100, FG200, FG300 és az FLV100-as tömörítőgép A Magyar Út- és Mezőgépgyár, valamint a gödöllői Korszerű Technológiákért Alapítvány közös fejlesztése.

E folyamat során a több évtizedes konstruktőri tapasztalatot és a kiváló anyagminőségek megválasztását előtérbe helyezve arra törekedtünk, hogy hosszú élettartamú, kis karbantartási igényű, egyszerű elven működő, és könnyen kezelhető munkagépeket hozzunk létre. Ezek a gépek kiválóan alkalmasak elhanyagolt föld- és vízkötésű makadámutak profiljának helyreállítására, a hozzá tartozó padkarész lenyesésére, anyagterítésre és hó eltakarítására egyaránt.

A gréderek vezérlése a hátsó kihelyezett szeleppárokon keresztül, vagy elektrohidraulikus megoldással történik. A lapvibrátor front és hátsó hárompontra egyaránt függeszthető. Meghajtását a traktor hidraulika szivattyúja biztosítja.

A gréderek működési elve:

A traktor hidraulikáját gréderezés közben úszóban üzemeltetjük. Az úszó üzemmód, és a hátsó támasztókerekek - amelyek megadják a simítólap fogásmélységét és minden esetben a lap háta mögött az elsimított felületen futnak - biztosítják azt, hogy a munkagép nem veszi át a traktor kátyús, egyenetlen útfelület által keltett mozgását, ezáltal a vonólapokkal és bizonyos adapter gréderekkel szemben egyenletes útfelületet készítenek. Ez az ún. automatikus talajkövetés elve.

MUMGÉP grédereinkkel minden olyan munkafázist elvégezhet, amiket az önjáró gréderekkel, viszont ár-érték arányban nem kérdéses a döntés!

Kőtörő: FKT100/2400

A kőtörő berendezésünkel rendkívül környezetbarát és költséghatékony módon lehet utat építeni, mert esetünkben nem kell a megrongálódott út alapját „kicserélni”, a régit hulladéklerakóba szállítani és helyette új anyagot beépíteni, mert technológiánkkal az útban található köveket, kavicsokat és az út felületén elterített építési törmeléket, betont gépünkkel méretre lehet dárálni, egyenletesen szét lehet teríteni és visszaépíteni az útba! Az utak feszültségmentesítése nélkül a megrongálódott útra terített kiegyenlítő aszfaltréteg néhány hónapon belül ismét tönkre megy. Gépünkkel ez a probléma kiküszöbölhető, mert a régi út szerkezetének újrastrukturálásával (újra törésével-keverésével) az útban található feszültségek megszűnnek és a tömörítést követően a „ráhúzott” aszfalt nem repedezik be újra, tartós marad.

Kőtörő gépünkkel az út felületére kijuttatott stabilizáló vagy kötőanyagot 300 mm mélyen lehet bekeverni.

A MUMGÉP lapvibrátorral kiválóan tömörítheti az elgréderezett utakat, tereket.

tovább

Termékek

tovább

Gépet akár bérelhet is!

Gépbérlettel kapcsolatos információkért kérjük keressen elérhetőségeink valamelyikén, vagy az Ajánlatkérés menüpontban válassza a legördülő listából a "Gépbérlet" pontot!

Ajánlatkérés

Visszahívást kér?         

15 + 7 = i
Küldés

Kiállítások

kiallitas

Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás

Újvidék (Szerbia)

2013. 05. 18-24.

tovább

Videógaléria

tovább

Nyomtatványok

tovább
Design & Sitbuild: www.oktanet.hu